Interieur Codit Gent Inneke Gebruers fotografie-14(a)

Vergaderzaal

U spendeert veel tijd in de vergaderzaal van uw bedrijf. U kan dus het beste vergaderen aan een stijlvolle en comfortabele vergadertafel die uw bedrijf de juiste uitstraling geeft. Buro Project biedt u een brede waaier aan vergadertafels. Zo kan u een geheel creëren tussen uw vergaderruimte en de rest van uw kantoor.

20170511_152604 (2)BERLITZ 008HANSA 002 kopie031-optQAT 0110 copyThrombogenics - Buro Projectkantoor inrichtenGHELAMCO 028_1600x700ECS Mechelen (17 van 23)Matexi (22 van 25)Vergaderzaal inrichting

Het kiezen van de geschikte vergadertafel is geen sinecure. Omdat u in uw vergaderruimte veel tijd spendeert, moet de vergadertafel zo comfortabel en praktisch mogelijk zijn. Niet alleen interne, maar ook externe bezoekers aan uw firma nemen plaats aan uw vergadertafel. Een luxueuze en zakelijke uitstraling is dus een must. Bovendien stimuleert de juiste keuze van vergadertafel de productiviteit van uw werknemers!

Een comfortabele vergadertafel is één zaak, uw kabels integreren in zo’n mooi meubel is een andere. Buro Project reikt u daarom tal van efficiënte en esthetische oplossingen aan voor al uw bekabeling. Dat is meteen ook zeer interessant wanneer deze vergadertafel ook dienst doet als een plug-in werkplaats.

Buro Project staat u graag bij in uw keuze. We bieden u een ruim assortiment aan van topmerken zoals Fritz HansenVitraArper en Wiesner Hager. Met ons advies op maat over kleur, ergonomie, design en afwerking zorgen we ervoor dat u de vergadertafel vindt die het beste bij u past.

Onze service stopt niet na de verkoop. Ons logistiek team zorgt voor een perfecte levering en plaatsing van uw vergadertafel. Deze mensen hebben een jarenlange ervaring in de sector. Hun expertise en flexibiliteit zorgt voor de ideale installatie van uw vergadertafel. En, indien er iets stuk zou gaan, dan geniet u van onze dienst na-verkoop.