receptie slider

Receptie

U heeft nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom moet het onthaal van uw firma uw visitekaartje zijn. Samen met u zoeken we de receptiebalie die het imago en de uitstraling van uw bedrijf maximaal in de verf zet. Onze vakmensen begeleiden u tijdens uw zoektocht naar de perfecte receptiebalie. Ze geven u professioneel advies op maat en gaan vanuit uw wensen eigenhandig aan de slag.

BERLITZ-041Mentres_-(32)Matexi (9 van 25)IFAS resized (5 van 31)IMG_4116 1600x700

Buro Project weet hoe belangrijk het imago van uw bedrijf voor u is. We zijn er van overtuigd dat een mooi onthaal in uw firma betrouwbaarheid uitstraalt. Buro Project biedt u een kwaliteitsvol assortiment aan receptiebalies. Indien u dat wenst zorgen we voor een oplossing op maat.

Buro Project biedt u een ruime keuze aan vooraanstaande merken zoals Fantoni, Meet n Greet en Robberechts. In heel ons assortiment onthaalbalies vindt u het juiste antwoord op uw inrichtingsvraag: kleur, design, verlichting, afwerking en/of praktische oplossingen? U vindt gegarandeerd uw gading in ons aanbod.

Ons logistiek team zorgt bovendien voor de perfecte service: Uw receptiebalie wordt door ons geleverd en geplaatst. Onze mensen kunnen bouwen op een jarenlange ervaring in de sector – De eerste indruk van uw bedrijf is dus veilig in onze handen!