BURO PROJECT 06

Directiemeubilair

Uw functie vereist een goed ingericht kantoor met degelijk meubilair. Naast het ontwikkelen van plannen voor de inrichting van uw kantoor, leveren wij ook directiemeubilair. Samen met u gaan we op zoek naar het directiemeubilair dat past bij uw inrichtingsconcept. Bent u op zoek naar een specifiek directiemeubel of heeft u liever een oplossing op maat?  In beide gevallen staan we u bij met raad en daad, zowel voor als na verkoop.

Buro Project is de specialist in België op gebied van directiemeubilair. Bureau’s, ergonomische bureaustoelen, kasten en bureauverlichting met net dat ietsje meer;  Buro Project biedt u op elk moment het beste assortiment aan directiemeubilair. We kennen de producten, maar ook de markt – en die expertise maakt het verschil.

Kiezen uit ons gamma directiemeubilair is niet altijd eenvoudig. We staan u echter graag bij met vrijblijvend advies. Zo kan u gemakkelijk uw keuze maken uit ons ruim assortiment aan vooraanstaande merken zoals Vitra, Fantoni en Fritz Hansen. In heel ons gamma management- en directiemeubels vindt u het juiste antwoord op al uw inrichtingsvragen: kleur? ergonomie? materiaal? design? praktische oplossingen? meubels op maat? U vindt bij ons het meubilair dat bij u past.

Ons logistiek team zorgt bovendien voor de perfecte service: wij leveren en plaatsen uw directiemeubilair in uw kantoor. Die levering en plaatsing gebeurt door mensen met jarenlange ervaring in de sector. Hun expertise en flexibiliteit zorgt voor de ideale installatie van uw directiemeubelen.

multipliceo1Fantoni multipliCARCONNEX 016multipliceo2