EKOPAK 026

Eetruimte

Een mooie eettafel maakt de lunchpauze een pak aangenamer. Buro Project biedt u graag een groot assortiment aan eettafels die uw lunchruimte omtoveren tot een rustgevende plaats. Heeft u graag één lange eettafel voor al uw werknemers of lijken kleine ronde tafels u beter geschikt? Alles is mogelijk, wij bezorgen u een oplossing die uw verwachtingen overtreft. Want, waarom kiest u niet voor hoge eettafels met of zonder barkrukken? Of laat u uw werknemers genieten van hun lunch aan lage eettafels met poufjes of loungezetels?

BERLITZ 03820170515_101711BERLITZ 035ECS Mechelen (10 van 23)Interieur Miras Kortrijk Inneke Gebruers fotograaf-12Interieur Codit Gent Inneke Gebruers fotografie-4(a)Restaurant_Papinglo_Cafetaria_papatya_Buro_ProjectBURO PROJECT 35QAT_Kantoorinrichting_vitra_Joyn_Meubels_op_maat_Buro_ProjectVerhaeghe resized-7BRI_3043EKOPAK 026GHELAMCO_INTERIEURARCHITECTUUR_MOBITEC_MOODS_BARKRUK_BURO_PROJECT

Buro Project is toonaangevend op de Belgische markt wat betreft aangename bedrijfscafetaria’s in verschillende sferen. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers tot rust komen tijdens hun lunchpauze. Zo kunnen zij nadien met opgeladen batterijen aan het tweede deel van de werkdag beginnen.

In het Buro Project gamma is er voor ieder wat wils. Wij bieden u een groot assortiment aan vooraanstaande merken zoals Fritz Hansen, Robberechts, Wiesner Hager, Vitra,… Om uw keuze te vergemakkelijken staan wij voor u klaar met het juiste advies. In heel ons assortiment vindt u namelijk het juiste antwoord op al uw vragen: kleur? grootte? vorm? design? U vindt gegarandeerd uw gading in ons aanbod.

Ons logistiek team zorgt bovendien voor de perfecte service. Wij leveren en plaatsen uw bureaumeubelen in uw kantoor. Die levering en plaatsing gebeurt door mensen met jaren ervaring in de sector. Hun expertise en flexibiliteit zorgt voor de ideale installatie van uw bureaumeubelen.