Meubels op maat

Naast verschillende merken en collecties biedt Buro Project ook meubels op maat.

Bij kantoorinrichting op maat horen meubels op maat. Op basis van het grondplan van de ruimte ontwikkelt Buro Project een totaalconcept voor de inrichting van uw kantoor. Indien u wenst ontwerpen wij voor u bijhorende meubels op maat. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en voorkeuren en adviseren u waar nodig.

Bij Buro Project kan dus zowel meubilair op maat als  standaardmeubilair verkregen worden. Wanneer wij uw meubels op maat ontwikkelen, denken wij aan meer dan esthetiek alleen. We gaan ook aan de slag vanuit praktisch oogpunt. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor de beste oplossing voor uw bekabeling en benutten we door een doordacht ontwerp de ruimte op de meest praktische manier. Meubels op maat hebben een afwerking volgens uw eigen keuze, wij begeleiden u uiteraard bij deze keuze.

Alles is mogelijk wanneer u meubels op maat laat maken. U beslist zelf de afwerking van uw meubilair:, fineer, melamine, lak, glas, HPL, massief, enzovoort. U bepaalt zelf op welke manier uw kast moet opengaan: kiest u voor een greeploos profiel onderaan of eerder voor een push to open systeem? Wenst u hierbij ook een blue motion systeem? Wij maken uw meubels op maat! (draaideurkast, open kast, schuifdeurkast,vouwdeurkast, …)

Buro Project gaat verder dan het maken van een meubel op maat. Wij ontwikkelen een evenwichtige totaaloplossing die volledig beantwoord aan uw wensen. Op die manier stralen uw bureaumeubelen uw bedrijf ten volle uit.