Kantoorinrichting

Werken doe je het best in de meest ideale omstandigheden. Rust, een efficiënt team, maar vooral ook een goede kantoorinrichting zijn hierbij van zeer groot belang. Buro Project is de ideale partner voor de totaalinrichting of herinrichting van uw kantoor. Onze interieurarchitechten staan volledig ter uwer beschikking bij de inrichting van uw kantoorruimte. Onze vakmensen begeleiden u tijdens uw zoektocht naar de perfecte kantoorinrichting. Ze geven u professioneel advies op maat en gaan vanuit uw wensen eigenhandig aan de slag.

Ons team van interieurarchitecten combineert design, ergonomie en trends bij het ontwerpen van uw totaalconcept en creeërt sferen aan de hand van kleuren, verlichting, materialen en meubilair. Bovendien houden ze rekening met al uw wensen en noden. Bij kantoorinrichtingen bezorgt Buro Project u een kwaliteitsvol concept op maat:

We maken voor u een behoefte- en imagoanalyse, maken inplantings- en inrichtingsplannen op, creëren sfeerbeelden en schetsen en geven u advies rond kleur, materiaal en akoestiek Daarnaast doen we u ook voorstellen voor de juiste verlichting, werken detailplannen uit, volgen uw werf op en ontwerpen meubilair op maat. Buro Project beschikt bovendien over een eigen service team. Wij leveren en installeren de benodigde bureaumeubelen zelf en garanderen zo een zeer grote flexibiliteit en zekerheid.

Buro Project stond reeds in voor de kantoorinrichting voor onder andere Bacardi, Brussels Airlines, de Christelijke Mutualiteit, VDAB, Willy Naessens en het OLV Ziekenhuis Aalst.