Ergonomische bureaustoelen

Een gezonde geest vind je enkel en alleen terug in een gezond lichaam. Kantoorinrichting is daarom niet enkel een kwestie van design en esthetiek, maar ook van ergonomie. Buro Project denkt aan het lichaam en de gezondheid van uw werknemer en voorziet in tal van ergonomische oplossingen.

De meeste werkplekken plegen roofbouw op het lichaam met verschillende kwaaltjes als gevolg. Dagenlang werken we op de computer en dat betekent een hele dag stil zitten in een onnatuurlijke/oncomfortabele houding. Op die manier leidt een bureaujob al snel tot lichamelijke klachten zoals pijn en stijfheid in de nek, armen en schouders. Buro Project trekt daarom ten volle de ergonomische kaart. Zeker voor kantoormeubilair raden wij u steeds de ergonomische bureaustoelen en bureau’s aan: een must voor productiviteit, gezondheid en welzijn.

Buro Project is uw specialist in ergonomische bureaustoelen. Met onze ergonomische stoelen van onder andere Giroflex, Sedus en Vitra bieden wij u de beste kwaliteit voor het lichaam. Al onze  bureaustoelen zijn volledig persoonlijk aanpasbaar aan het lichaam van de gebruiker. Want, enkel op die manier biedt ergonomische meubilair voldoende verweer tegen een verkrampte houding. Bovendien beschikken alle ergonomische bureaustoelen over het synchroonmechanisme. Hierbij beweegt de zitting van de bureaustoel zich in een vaste verhouding ten op zichte van de rugleuning met als gevolg dat de rug in elke positie ondersteund blijft.

Ergonomisch betekent niet meteen saai. Ons hele gamma aan ergonomische bureaustoelen combineert design en esthetiek met zitcomfort. Net zoals bij onze andere bureaustoelen krijgt u zowel keuze in kleur als in materiaal. Buro Project adviseert u ergonomie, maar met smaak. Want een ergonomisch bureau is erg belangrijk voor een kantoormedewerker.