BERLITZ-024

Originele wanddecoratie in jouw kantoor

Dat decoratieve prints hun intrede hebben gemaakt in de interieurwereld, is onder meer een gevolg van de nood aan polyvalente kantoordecoratie. We willen niet meer vasthangen aan één interieurconcept, maar af en toe de look-and-feel van onze werkomgeving aanpassen. Hoe je dat doet? Met originele wanddecoratie bijvoorbeeld!

Matexi (9 van 25)

Originele wanddecoratie: binnenkort ook in jouw kantoor?

Prints zijn een uitstekende keuze als je de look van je kantoorwanden regelmatig wil opfrissen. Je vindt ze in allerlei vormen en soorten. Hier alvast enkele mogelijkheden:

  • Print met lichtbak. De wand lijkt licht te geven, en springt meteen in het oog. Ideaal om je kantooromgeving een nieuwe look te geven.
    Mentres
  • Folie op glas. Met beprinte folies verhoog je het privacygevoel in ‘glazen ruimtes’ en geef je ze een decoratieve touch. Tegelijk behoud je het transparante ruimtegevoel dat zo eigen is aan landschapskantoren.
    BERLITZ-065
    BERLITZ-064
  • Muurprints. Vind je niet meteen iets naar je gading in de standaard behangpatronen? Dan valt het zeker te overwegen om je kantoormuren te bekleden met grote prints oftewel een decoratieve blikvanger die geen extra ruimte inneemt!BERLITZ-014ECS Mechelen (16 van 23)

Tip: ook op de vloer kun je prints aanbrengen. Trendy en stijlvol.

Geen ontwerptalent? Geen probleem: onze partner in muurbekleding maakt een aangepast ontwerp. Contacteer ons voor meer informatie, wij helpen je graag verder.

geplaatst op August 28th 2017 in Kantoor inrichten met 0 Reacties

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
Valérie De Neef