Meetdistrict_kunst_verhuur_2048x2048

Kunst op kantoor, een must!

Kunst is een uniek communicatiemiddel. Het zegt iets over het imago van je bedrijf. Kies daarom voor een interessant kunstwerk, en plaats het aan de inkom of op de best zichtbare muur. Zorgvuldig gekozen kunstwerken maken van uw kantoor ook een prettige werkomgeving.

Met een goed gekozen kunstwerk kun je de bedrijfsvisie visueel benadrukken en communiceren naar bezoekers en potentiële klanten.

Kunst-lenen-Rotterdam

Hoe kiest u een passend kunstwerk voor uw kantoor?

Enkele tips om een goede keuze te maken:

 • Kies voor passende kleuren, die het bedrijfsimago ondersteunen. Is je kantoor modern, licht en minimalistisch ingericht? Ga dan voor een kleurrijk en abstract werk. Een dokterswachtruimte zal bijvoorbeeld eerder om een portret in zachte kleuren vragen.
 • Niet elk kunstwerk hoeft een schilderij te zijn. Experimenteer met verschillende kunstvormen in verschillende kantoorruimtes. De mogelijkheden zijn eindeloos: een schilderij, een sculptuur, een poster, tapijtkunst, …
 • Fan van fotografie? MT Walls zorgt voor een originele en afwisselende toets in vaak statische bedrijfsinterieurs door de integratie kunstfotografie op de werkvloer.
 • Bij het Nederlandse online bedrijf Kunstuitleen kun je kunst huren voor op kantoor.

Meet_District_Ghelamco_Kunst_Verhuur_2048x2048

Eigen identiteit benadrukken met kunst op kantoor

Je hoeft geen kunstcriticus te zijn om aan de slag te gaan met kunst op kantoor. Kies voor kleuren en vormen die je zelf mooi vindt, en ga voor beelden waar je van houdt. Zo schep je een eigen identiteit.

Inspirerende kunst hoeft geen fortuin te kosten. Onze interieurarchitecten creëren graag een mooie kantooromgeving, waarin aandacht voor detail en sfeer centraal staat.

BP_ConceptPlace 03122015 (26 van 74) BP_ConceptPlace 03122015 (11 van 74)

Artwork in onze Concept Place door Studio Bambam

geplaatst op July 10th 2017 in Kantoor inrichten met 1 Reacties

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
Pierre van Durme

currently there's 1 reactie(s)

 • Senft

  commented on 12/09/2017 bij 12:48

  Ik ben het met het artikel eens, ik vind dat kunst echt sfeer kan maken op de werkvloer. Ik heb op kantoor een mooi schilderij hangen en het zal je verbazen hoe vaak daar een opmerking over wordt gemaakt.

  Reply