BURO PROJECT 21

Huiselijke kantoorinrichting: de make-over van onze Concept Place

Uw kantoor is de plaats waar u meer dan een derde van uw tijd spendeert, dus waarom zou u er geen warme en huiselijke omgeving van maken? Zo dachten onze interieurarchitecten er ook over wanneer ze de Concept Place een nieuwe make-over gaven. In ons totaalconcept staat warmte en huiselijkheid centraal. Deze kantoorinrichting gaven we vorm door een combinatie van verlichting, opdeling in zones en goede akoestiek.

Heeft u nog geen tijd gehad om een kijkje te komen nemen? Ons designteam geeft u alvast graag wat inspiratie mee. Hieronder lijsten we enkele interieurtips op, waarmee u uw kantoorinrichting beslist een frisse make-over kunt geven.

Buro Project-2718
Het designteam van Buro Project kiest alle materialen in functie van de beoogde totaalsfeer.

Flexibele kantoorinrichting met meerdere werkplekken

In ons totaalconcept streven we ernaar om verschillende werkplekken aan te bieden: open en gesloten, staand en zittend, formeel en informeel, … Hierdoor heeft iedere medewerker de vrijheid om binnen het bedrijf, zowel in team als individueel, gedurende een werkdag op verschillende plekken te werken.

BURO PROJECT 03BURO PROJECT 29BURO PROJECT 37BURO PROJECT 36

Sfeervolle overlegzones

BURO PROJECT 10

De interieurarchitecten kozen voor een kantoorinrichting waarin warme en gezellige ‘green meeting zones’ aangename rustpunten vormen. In de sfeerbeleving is decoratieve verlichting onmisbaar.

BURO PROJECT 15

De smeedijzeren wand creëert een afzonderlijke werk- en vergaderplek, die alweer een frisse en vernieuwende beleving brengt.

Kantoor ingericht met duurzame materialen

Het directiekantoor oogt fris en modern dankzij de combinatie van het warme tapijt, sfeerverlichting en notelaarhout.

geplaatst op May 12th 2017 in Kantoor inrichten met 1 Reacties

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
Frédéric de Kriek

currently there's 1 reactie(s)

  • Kantoorinrichting

    commented on 15/05/2017 bij 08:24

    Bij onze nieuwe kantoorinrichting werd rekening gehouden met de huidige trends. Zo kozen we voor duurzame kantoormeubelen die design uitstralen. Echt leuk die nieuwe vibe op kantoor!

    Reply